четвер, 1 травня 2014 р.

Забавні або небезпечні дієти?


Безліч придуманих людьми способів позбутися зайвої ваги, з точки зору професійних дієтологів, є не тільки кумедними, але й небезпечними. На що тільки не йдуть люди, щоб « скинути» ці ненависні кілограми . Але так чи виправданий ризик? Може бути краще звернутися до професіоналів, ніж катувати себе найжорстокішими і неймовірними способами?

Суть цієї дієти полягає в тому, що сон сприяє позбавленню від зайвої ваги. Адже коли людина спить, він не хоче їсти. Послідовники цієї дієти радять спати практично цілодобово. А як цього можна досягти? За допомогою снодійних . Така дієта, звичайно, може привести до бажаного результату, але ціною яких зусиль. Адже так можна придбати проблеми з шлунково -кишковим трактом і не тільки. І це тільки в кращому випадку.

А ось і ще одна « дивна» дієта. Її творець стверджує , що їжа повинна бути нерозривно пов'язана з молитвами. Деякі прийоми їжі для користі тіла і душі слід замінювати молитвами. Дана дієта відноситься до дуже строгим дієтам, оскільки виключає з раціону харчування багато продуктів. У першу чергу, це м'ясо , морепродукти та інші продукти тваринного походження. До слова сказати, ця дієта була заборонена на території США .

А ця дієта, швидше, одна з найбільш прийнятних з медичної точки зору. Послідовники даної дієти радять вживати в їжу ті продукти , які могли бути доступні первісній людині. Тобто це натуральні продукти, вирощені не в теплицях, а в умовах максимально наближених до природних .