четвер, 1 травня 2014 р.

Маски для шкіри обличчя


Ідеал , до якого зараз прагне практично кожна жінка і дівчина - це співвідношення краси внутрішньої і зовнішньої . Однак на сьогоднішній день поняття краса і здоров'я стають на один ступінь, так як красива зовнішність неможлива без її оздоровлення та ретельного , регулярного догляду , а гарна фігура без правильного харчування і фізичних вправ.

Шкіра у всіх різна і має ряд своїх особливостей , які змінюються в залежності від дії на неї різних
факторів. У одних вона суха , у інших жирна , у третіх з висипом вугрів . При правильному догляді і за допомогою масок для обличчя можна не просто усунути ці проблеми , а й оздоровити шкіру.

Коли постає вибір маски для шкіри обличчя необхідно визначитися з кількома критеріями, а саме для якого типу шкіри вона призначена і який ефект вона дає. Тільки фахівець зможе правильно визначити тип шкіри і тільки після консультації у такого фахівця (дерматолога або косметолога) можна вибирати тип маски.

Залежно від типу шкіри виділяють такі маски: для нормальної або комбінованого типу , для сухої і жирної шкіри. А з розділення за призначенням виділяють маски з живильним або зволожуючим ефектом , очищує або омолоджуючий , а також відбілюючим ефектом. Фахівці говорять про те , що в більшості випадків необхідно застосовувати цілий комплекс масок , які допоможуть досягти бажаного ефекту і при цьому не зашкодять шкірі обличчя. Так , наприклад , після нанесення маски для шкіри обличчя ефект можна закріпити і нанести зволожуючу або живильну . При цьому діючі речовини зможуть проникнути глибше і шкіра отримає відсутні для неї мікроелементи та інше. Такий варіант підійде для дівчат і жінок , чия шкіра характеризується сухістю і лущенням.


На полицях магазинів можна знайти масу різних масок для обличчя. До складу таких масок часто додають різні вітаміни і речовини, отримані при переробці екзотичних і рідкісних рослин або ж водоростей, які спрямовані на отримання швидкого ефекту.

Деякі представниці прекрасної статі не довіряють рекламі і тієї продукції , яка стоїть на полицях магазинів , так як ніхто досконально не знає про склад маски. Але бажання застосування маски не зникає і вихід є - це приготування масок в домашніх умовах з натуральних компонентів , які можна знайти в аптеці або магазині. Рецепти масок для обличчя можна знайти в журналах , газетах або в мережі інтернет. Але перед її застосуванням необхідно обов'язково проконсультуватися у косметолога , який підкаже , яка саме маска для шкіри обличчя підійде жінці і не викличе роздратування , висипу або інших негативних наслідків . Кожна шкіра індивідуальна і деякі компоненти , як в засобах з магазинів або виготовлених самостійно , можуть викликати алергічну реакцію або привести до зворотного ефекту . Більшість коштів , які можна приготувати вдома , засновані на досвіді народної медицини. З часом вони розвивалися і сьогодні старий рецепт можна знайти з додаванням нових сучасних інгредієнтів.

Процедура використання масок для обличчя повинна носити регулярний характер, зазвичай кількість процедур коливається від 5-10 до 10-15, в залежності від типу маски і типу шкіри. Деякі маски покривають шкіру тонкою плівкою, деякі засихають, деякі залишаються в пасто-або кремоподібним стані. Після процедури необхідно маску змити холодною або теплою водою. Чіткі інструкції з нанесення і зняття маски можна знайти або разом з рецептом або на етикетці.