четвер, 1 травня 2014 р.

Огіркові маски


Багато факторів впливають на наш організм. Надмірна втома, недосипання , не правильний спосіб життя і багато іншого завдає вагомий шкоди організму. Прокидаючись вранці, дивлячись у дзеркало багато засмучуються, толі прищ схопився, толі мішки під очима.

Через що ж виникають синці та мішки під очима? Це може бути спадкове захворювання або захворювання, викликане на грунті не правильного способу життя. Більше відводите часу на
сон, не паліть і не вживайте алкоголь, перед сном теж бажано не вживати багато рідини. Обов'язково якщо страждаєте даною проблемою, робіть розвантаження для ваших очей, а саме спеціальні маски. Багато хто чув про огіркові маски для очей, але чи можна вірити тому, що вони дійсно допомагають ?

Огірок надає дуже сприятливий вплив на шкіру. Він добре очищає шкіру і сприяє зміцненню клітин шкіри, також тонізує і відбілює. Висновок напрошується сам на себе так дійсно огірок відіграє вагому роль в красі нашого обличчя. Маски дуже прості, необхідно розмолоти огірок у блендері і заморозити, протирати шкіру крижинками вдень і ввечері. Після того як застосували лід, дайте шкірі висохнути і через 5-10 хвилин змийте теплою водою. Огіркові крижинки можна поранити протягом 20 днів.