четвер, 1 травня 2014 р.

Маски для обличчя


На сьогоднішній день в магазинах представлена ​​величезна кількість масок для обличчя, але мало хто з людей знає, що основою таких масок є, як правило один або два натуральних компонента без додавання більшої кількості інгредієнтів. Це говорить про те, що зробити маску з домашніх продуктів або куплених компонентів куди простіше і дешевше ніж купувати її. 

Маски не мають настільки складну консистенції як крем, поетом їх виготовлення є простим змішуванням тих чи інших компонентів.

У домашніх умовах можна приготувати і маски плівки. Маски з очищує тонізуючим і знімають втому ефектом просто додають апельсинове ефірне масло , яке можна додати і будинки в будь-яку кремообразную консистенцію.

Маски для обличчя як правило наносять на 10-15 хвилин , але не більше ніж на півгодини для повного вбирання або висихання (як маска плівка) .

При використанні масок потрібно так само знати , що їх застосовують не частіше ніж раз на три дні , інакше вони приносять велику шкоду шкірі. Маски живлять компонентами шкіру куди в більшій концентрації ніж крем , тому при одноразовому використанні вони добре підтягують шкіру , а при щоденному можуть її пошкодити або спалити , особливо це стосується міський з додавання апельсина.