четвер, 1 травня 2014 р.

Маска для обличчя вдома


Прагнучи за красою і красивим життям, багато хто забуває, що для цього необхідно прикласти деякі зусилля. Кожному з нас приємно спілкуватися з доглянутими людьми, які добре виглядають і добре пахнуть. У будь-який час, в будь-якому разом завжди спочатку оцінюють зовнішній вигляд, а саме одяг і обличчя. Для того щоб мати хороший свіжий вигляд обличчя мало просто вмиватися вранці, необхідно стежити і доглядати за шкірою.

І одним з методів є маски для обличчя. Та ви можете купувати і використовувати дорогі маски або проходити відповідної процедури в салонах, але їх приготування можливо і вдома. Отже перед початком процедур необхідно хороший очистити обличчя, розкрити пори. Не варто відразу після вмивання витирати обличчя рушником, дайте шкірі висохнути, це добре зволожувачі її, що ні мало важливо для майбутніх процедур. Варто також пам'ятати, що для отримання ефекту мало одного застосування, маски необхідно наносити два або ж три рази на тиждень.

Дуже простий рецепт маски , яка здатна додати вашій шкірі еластичність , живий колір обличчя , заспокоїть і допоможе впоратися з лущенням це гаряча масляна маска на товарі шипшини . Для приготування нам знадобиться оливкова олія , заварений настій шипшини , яєчний жовток і лимонний сік. Оливкова олія в співвідношенні 1 до 2 змішати з чаєм і поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин , після чого додати один яєчний жовток і одну чайну ложку свіжовичавленого лимонного соку , все це ретельно перемішати або також можна скористатися блендером. Після чого нанести маску на обличчя чистими руками або спеціальною паличкою. По закінченню 15-20 хвилин змити маску теплою водою.