четвер, 1 травня 2014 р.

Боремося з сухістю шкіри


Мати миленьке, красиве і чисте личко дано не кожному. Але в кожному разі за шкірою необхідний догляд , починаючи з простих умивань вранці і закінчуючи масками для обличчя , і кардинальної зміни харчового раціону. Багато стикаються з такою проблемою як - сухість шкіри обличчя. Шкіра стає грубою , починає лущитися. Такий недуга з'являється за різних факторів . Наприклад, таких як зневоднення організму або різні зовнішні подразники. Щоб позбудеться цієї
проблеми необхідно переглядеть харчовий раціон. Кожен день необхідно споживати велику кількість води, 30 - 35 грам на 1 кг вашого тіла.

Найсильнішою зброєю в цій не легкою боротьбі є маски . Дуже ефективна маска зі сметани , приготування дуже просте . У звичайну сметану , середньої жирності , додаємо кілька крапель лимонного соку і ставимо в холодильник на 15-20 хвилин. Наносити маску необхідно охолодженої , після 20 хвилин змити маску потрібно теплою водою і дати шкірі самої висохнути , не витирати рушником.

Маска з перепелиних яєць підійде не всім , так як яєць потрібно багато , а коштують вони не дешево. На 5-7 яєчних жовтків нам необхідно одна столова ложка меду і ода чайна ложка оливкової олії. Все це змішуємо і наносимо на обличчя , через 15-20 хвилин також змиваємо маску теплою водою. Такі маски необхідно наносити 3-4 рази на тиждень.